Aug 042014
 

Jag blir inte långvarig här idag för jag orkar helt enkelt inte. Jag är helt trött efter dagens jobb och så har vi åskan som gick inatt, jag fick enbart några timmars sömn inatt innan det var dags att gå upp.
jag hamnade i alla fall på en förskola mitt i stan på en blandad avdelning med barn mellan 1-5 år och idag hade vi enbart 7 barn. Semestrarna är inte riktigt slut än.
Nu känner jag att en förkylning lurar bakom mitt näsben och en elefant promenerar på min hjärna och tröttheten gör så att ögonen går i kors.
Jag är inte van vid detta men jag hoppas jag blir det med tiden…jag är glad att jag inte åker på öppningar överhuvudtaget för det har jag inte ens satt mig på men stängningar har jag inget emot.
Nåja jag ska i alla fall ta en Alvedon och en voltaren och sen ska jag gå och lägga mig, somnade till lite när jag nattade Izabella, då är man trött kan jag lova.
Men jag kan ju lugnt säga att det kändes extremt bra att komma dit idag….jag som ofta har problem med kontakten till föräldrarna hälsade och presenterade mig och sen var det otroligt lätt att ta hand om barnen.
Imorgon börjar jag klockan åtta, skönt att slippa behöva gå upp kvart över fem för att lämna Izabella på dagis kvart över sex och att behöva ta över grabbarna till farmor på morgonen.
Eller ja de cyklar ju själva, det går ju bra men gå hem själva får de göra i fyran och femman från fritids…och Xander har ju ett år kvar tills dess.
Men det går ju bra ändå.

gunga
Max och Xander testar en gunga (vet inte vad de heter) utanför Emporia, hela Hyllie torg har en hel del sådana här.

Men nu gott folk ska jag gå och lägga mig innan jag somnar sittandes.

På återseende.
Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.