Aug 012014
 

Augustimånad, faktiskt egentliga månaden som Max skulle födas….men han kom 13 dagar tidigare istället. Månaden med det stora M då det är dags för skolstart igen.
Idag var det första dagen på fritids för killarna och jag berättade även för personalen att från och med måndag så ska de cykla själva till fritids och jag skrev till och med en lapp till dem om detta. Hade visserligen föredragit att de hade gått till fritids istället för att cykla men jag får sluta vara en sådan hönsmamma hela tiden. Jag litar på  mina barn att de cyklar direkt till fritids och messar mig när de är framme. Det gör de alltid. Det är ok att barnen kommer själva på morgonen bara de går och meddelar personalen så att de vet att de har kommit och det måste jag berätta ganska ofta för Xander som har en tendens att inte komma och säga hej.

Jag var även lite orolig över hur det skulle bli med Izabella och hennes lämning på dagis eftersom jag en dag kommer börja sju, det var inga som helst problem då dagis kommer börja öppna 06.15 igen nästa vecka.
De öppnade ett tag kvart  sju men nu börjar de tidiga barnen så smått komma tillbaka och då öppnar de tidigare istället. Bra för mig om jag hade börjat klockan sju.

Har väl inte hänt speciellt mycket idag merän att det varit väldigt varmt fortfarande, men ingen sådan värme som vi har haft de senaste dagarna, hörde dock att det ska komma ytterligare en värmebölja nästa vecka….skönt då kan man vara ute hela dagarna, tror inte att de på förskolan kommer sitta inne hela dagarna….sen kan jag koppla bort mina tankar som börjar bli jobbiga igen….
Nu i helgen ska jag fortsätta komplettera min analys, jag har bara skjutit upp det halva sommaren och dessutom måste jag snart mejla min lärare att jag ska tenta i det muntliga….jag hatar stå framme och redovisa, denna gången kanske jag kan ta upp lite fler saker och vara lite mer förberedd…..
plugghasten_img_126575122

Imorgon ska det även vikas tvätt och dyligt…ska plockas undan och dammsugas…som om jag inte gör något annat.
Ska även skriva om Max kalas förra veckan 🙂 har inte blivit helt klar med att sätta ihop bilderna än….

På återseende Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.