Jul 312014
 

Och den spenderade jag att springa runt på stan på olika ärenden med barnen i släptåg.
Blev ett besök på Willys för att handla mat och där träffade vi på sambons mamma som också var och handlade, gick till Burger King tillsammans och sen gick Max med henne hem medan jag och Xander åkte hem och hämtade Izabella.
Plockade undan lite i köket när vi kom hem från dagis.
Xander ville cykla till farmor då Max var där och när jag och Izabella skulle gå upp igen så sticker hon iväg jättesnabbt och jag hinner fatt henne vid kontoret här på området, hade hon fått skulle hon sprungit till farmor och hade hon varit lika gammal som Xander så hade hon fått cykla med, men shit vad snabb hon är.
Det tog en tid för henne att somna ikväll dock.

Imorgon blir det en tidig morgon för barnen, jag måste lämna Izabella senast sju för att sen följa Max och Xander till fritids och prata med dem där att de kommer cykla själva dit från och med måndag, jag kan inte springa med dem till fritids och eftersom de cyklar så går det snabbare och Max messar alltid mig när de kommer fram…dessutom litar jag 100 procent på att de cyklar direkt till fritids….får se om de ska gå eller cykla. Ska ta och packa ner regnkläder på söndag till dem då det tydligen ska regna på måndag men vi får se hur det blir med det.
Moder natur har varit lite märklig på senaste tiden….
moder-jord
Jag tycker denna bilden var väldigt vacker….

Anledningen till den tidiga morgonen är att jag har  blivit bokad i vikariebanken och jag börjar kl. åtta och slutar halv fem.
Blir en lång dag för dem.

Nu ska jag fixa resten av Izabellas tider.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.