Jul 302014
 

Sitter här och lyssnar på ungarna som är på gården hur snälla i munnen de är mot varandra. Det är skrämmande. Helt galet att deras föräldrar tillåter de att vara ute så pass länge som de är och att deras föräldrar inte ens släpper in dem när de vill komma in…eller rättare sagt ungarna står och rycker i dörren om de vill komma in…finns porttelefon liksom…nåja de har gått in nu i alla fall.

Idag har jag och Xander varit på vårdcentralen
Han har nämligen lätt att få näsblod och hade fått det tre dagar på raken den senaste veckan, även när han sover.
Min sambo var orolig att det skulle vara något allvarligt men jag sa att vissa får bara näsblod lätt då deras kärl i näsan är känsligare och att de brister lätt, men han fick mig att ringa vårdcentralen och vi fick tid idag.
Jag hade ju naturligtvis rätt och han fick sitt kärl i näsan etsat(bränt) så att han skulle sluta blöda näsblod, han fick en renovering av näsan ;-).
CAM00441
Han fick sitta med en bomullsbit på en pinne med bedövning så han skulle inte känna av när de brände honom i näsan.

Jag fick för mig att de hade typ en lödpenna av något slag när de etsade men nej naturligtvis inte,han tog fram en pinne som liknade en tändsticka, Det gick bra i alla fall och fortsätter han att blöda så efter en vecka ska vi komma tillbaka och göra om proceduren.
Vi får hoppas att det håller.
En jättebra läkare i alla fall och trevlig, synd att man inte kunde säga detsamma om läkarsekreteraren som satt i receptionen.
Tycker man inte ska vara bitter om man ska jobba med människor….

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.