Jul 292014
 

Efter en varm och svettig dag så är man hemma och dricker en smoothie. Jag har idag varit med Izabella på Leos lekland här i Malmö där hon har varit på kalas, sitt allra första barnkalas och hon tyckte det var jätteroligt och har sett fram emot denna dagen jättemycket.
Hon skulle först till dagis och sen på kalas sa hon när jag lämnade henne i morse och det berättade hon för sin förskollärare också.
Jag gick hem och åt frukost och sen åkte jag och de stora barnen upp till Hyllie och köpte en present till Izabellas kompis. Det blev tuschpennor med ett block med älvor i, ett målarblock.
Det uppskattades av födelsedagsbarnet.
Det blev ett prinsessrum med tårta och merdricka samt popcorn. Sen blev det lek för fulla muggar.
Jag börjar så smått bli bekant med hennes mamma och vi bor nästan grannar, de bor på gården rakt över gatan så vi ska träffas en helg och låta barnen leka då de är bästa kompisar på dagis så det blir säkerligen jättebra och jag kommer få en ny vän.
Här kommer lite bilder i kollage som jag suttit och petat ihop.
barnkalasrida
roligthem
Hon tyckte det var jätteroligt och runt halv fyra promenerade vi hem i värmen igen.
De stor grabbarna som varit hos farmor kom hem runt fem tiden, de hade varit på Mobilia och ätit på Burger King.

Tidigare ikväll fick jag min veckoläggning som jag vann på en blogg som jag läser och jag måste verkligen säga….wow tjejen beskrev korten så förbaskat bra och satte fingret på hur jag känner just nu och det är precis som om hon känner mig utan och innan. Skitcoolt.
Ni som är nya läsare(om det finns några säg gärna hel i så fall) så är jag väldigt intresserad av det övernaturliga och spådom dessutom så tror jag på änglar och samlar på änglar och köper in nya när jag får chansen.

Nåja nu ska jag snart gå och lägga mig, jag sover skitdåligt om nätterna på grund av denna värmen som råder nu och så har dagen varit jobbig.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)