Jul 282014
 

31 grader varmt var det när jag hämtade Izabella idag,de var inomhus när jag kom. Inte så konstigt då det var svinvarmt denna måndag. Nu vill jag ha lite svalare väder en dag eller något.
Vi gick ner och köpte slush och det var svalkande gott men smälte tyvärr ganska snabbt i denna värmen.
Imorse valde Izabella att hon ville gå till dagis, hon brukar åka vagnen annars då vi ofta är sena men denna morgonen hade vi mer tid så det var lugnt att promenera dit då hon ville ha sin väska med Sofia den första på ryggen. Hon är så himla stolt över den.
Det var lite jobbigt för henne att släppa mig idag men när jag sa att B, en av hennes favoritfröknar kom så gick det bra. Tydligen så hade de flesta barnen varit lite klängiga men de hade ju precis haft semester och varit hemma i flera veckor.
Max och Xander var ute en stund på eftermiddagen och cyklade och var hos farmor.

Jag är faktiskt helt slut, denna jäkla värmen har gjort så att jag knappt sov någonting inatt och drömde väldigt konstiga drömmar, låg och trängdes med Izabella men jag lyfte över henne i hennes säng och sen någon gång tidig morgon kom hon krypandes över till mig igen…..fick typ ha fönsterna vidöppna på natten och jag antar att det var tropisk natt denna natten också.
Får se hur natten blir, ska snart gå och bädda sängen och gå och lägga mig. Blir full rulle imorgon.
Ska upp till Emporia efter frukost och fixa present till Izabellas dagiskompis och runt kvart över tolv ska jag hämta henne så vi kan gå iväg till Leos lekland,
DSCN8941
Bjuder på en bild på mig och Izabella tagen för någon månad sedan.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.