Jul 272014
 

Idag har det varit väldigt varmt….har nästan smält bort här hemma då jag sprungit runt och plockat här, fick dammsuget. Barnen var inte alls ute mycket idag det gick nästan inte då det varit supervarmt…gnäller absolut inte men vi borde få något svalare väder nu tycker jag….bara en dag.
Imorgon blir det dagis för Izabella några timmar och jag måste ta itu med den jäkla analysen som jag bara skjuter framför mig hela tiden.

Denna helgen har vi haft kalas för Max vi firade hos mina föräldrar, jag håller på att sätta ihop ett kollage om kvällen så jag bloggar om det imorgon.
Just idag ska jag faktiskt gå och lägga mig snart så man kommer upp med lilltjejen till dagis. Har ont i min mage…mensvärk. Går just nu på cerazette och ska förmodligen byta till trionetta 28  måste dock kolla så jag kan ta dem med ett enkelt blodtryck.

DSCN9115
En vy från mina föräldrars pool på kvällen.
Nåja nu är det dags att fixa sig för sängen. har varit en tuff helg.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)