Jul 252014
 

Ja jag vet att man inte ska klaga för snart är det höst och vinter igen….när jag födde Max fick jag typ ha full styrka på airconditionen inne i förlossningssalen då det var rekordvarmt ute den sommaren, den dagen överhuvudtaget…det var årets varmaste dag och idag har det varit nästan lika varmt om inte varmare…idag mätte det upp till 31 grader…det var inte trevligt att ta en promenad i detta varma väder. Visst fläktade det lite men jag glömde vatten som vanligt, tur att lilltjejen i alla fall hade med sig som hon drack ifrån.
Barnen får alltid välja vilken mat de vill äta och idag blev det tacos när det är fredag och allt.
mina kockar
Det  är klart att barnen ska få hjälpa till 🙂

tacos
Slutresultatet…

Annars har det väl inte hänt så värst mycket mer idag fktiskt.
Imorgon kommer det fler bilder men då från Max kalas som vi ska ha hos mina föräldrar och jag tror det kommer bli lyckat ;-).
Varför får ni läsa om på söndag.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.