Jul 24

För 11 år sedan idag….

…låg jag på förlossningen och hade hemska pinvärkar efter igångsättningen med Max. Jag hade varit inlagd på BB i fyra dagar efter en vanlig kontroll. Det kom då fram till att jag hade för lite fostervatten så de ville ha mig inlagd under observation i några dagar. Jag hade dessutom havandeskapsförgiftning så det blev en diskussion om igångsättning när det fanns plats på förlossningen förhoppningsvis den veckan som jag kom in till BB. Idag för 11 år sedan blev jag skickad till förlossningen och blev igångsatt. Hjälp var tog tiden vägen min lilla fågelunge ska fylla 11 år imorgon och börja i femman.
innan förlossningen
Innan jag skulle åka ner till förlossningen för igångsättning.
Min  bebismage med älskade Max. V.38 kom han.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

Kommentera

Your email address will not be published.