Jul 232014
 

Seriöst jag skriver ett inlägg om dagen….om jag hinner ibland varannan dag. Jag förstår inte hur många bloggare vars bloggar jag läser hinner att uppdatera flera gånger om dagen trots jobb och annat som kommer i mellan. Hur hinner ni?
Kommer aldrig bli någon toppbloggare men det bryr jag inte mig om skriver som jag skrivit innan för min egen skull och för att det är roligt :-).
Kan heller inte förstå hur jag någonsin skulle kunna bli en, men kul hade det varit haha :-D.
Jag fick en läsarstorm eller ja en massa besök efter att jag hade kommenterat i en blogg, det var ett fantastiskt dygn för en sådan pass liten blogg som jag har.

Idag kommer kidzen hem. de bör väl vara på väg snart skulle jag tro och då blir det raka vägen till sängen för dem…tror nästan att de kommer vara väldigt trötta efter so och bad i både poolen och i havet. Både Max och Xander lärde sig simma denna gången utan puffar eller simdyna, min syster skickade videos till mig. Så stolt .
Imorgon kommer det vara full rulle här igen och det är enbart ett par dagar kvar av Izabellas semester och killarna har en halv vecka till sedan är det dags för fritids för dem.  Jag hoppas att få bli bokad på fredag nästa vecka.

har varit en tur ner till arbetsförmedlingen idag och fixa papper där ifrån, fixade present till Max och sen en sak till Xander också sen var det hem och fortsätta städa här.
Imorgon ska det fortsättas, ska även ner och fixa linsvätska och kaninmat till Hopp-Hopp han börjar få slut.
Ne nu kommer snart kidzen så jag får avsluta här.
DSCN9015
Dockan Lill pip.

På återseende ci vedimo ciao/Louise

  One Response to “Hur hinner ni?”

  1. hehe jag skriver ofta mina inlägg via mobilen. Smidigt och går snabbt =)

    Ja det är vid mässhallarna! Vi bor i de nybyggda i hyllie. mellan Emporia och lindeborg.
    Viktväktarna var jag med i när barnen var små. Riktigt bra faktiskt. Var finns det här i Malmö?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)