Jul 222014
 

.…kidzen ville sova över hos mormor och morfar en natt till och det kunde jag inte säga nej till…ju mer tid får jag att fixa här.
berättade om pizzamaskinen igår…my misstake den är uppfunnen i Italien, pizzans hemland och den har precis lanserats i resten av världen tydligen efter många år i Italien. Inte för att det var så viktig information men rätt ska vara rätt ch den kom först till UK . Nåja ska i alla fall testa den om den fungerar nästa gång på Triangeln.

Helgen då i fredags var det varmt så barnen var ute i omgångar, jag och Izabella gick ner på gården en stund där hon grävde i sandlådan och gungade, Hon tyckte det var varmt så det blev en slush när Max och Xander kom hem och sen gick vi upp. Det gick inte att vara ute den dagen, ibland önskar jag att man bodde i hus med pool.
sandlådelek

Lördagen bjöd även denna dagen på sol och varmt väder och sambons mamma fyllde år.
De blev grillning en massa kött som sambon grillade,tårta blev det. max startade ett vattenkrig och på en av bilderna blev han halvt dränkt av sambons kompis även jag blev duschad av sambon som trodde att jag blötte ner honom  men det var en av kolonigrannarna men då det var väldigt varmt så blev det snabbt torrt. Massor av sniglar fanns där och nej det blev ingen prinsessa av den som Max pussade på.
Stannade några timmar och sen blev det hemgång och barnen gjorde sig klara för sängen.
födelsedag
hihi
Izabella hittade solkrämen och noggrann som hon är så smörjer hon in sig. 3 år och är medveten redan att man blir bränd av solen om man inte smörjer sig ordentligt. Smart tjej.

På söndagen tvättade vi bara och det vet ni….så najs med ren tvätt.
Idag har det väl inte hänt så värst mycket har vikt lite tvätt, plockat undan här, tvättat en maskin kläder, med andra ord det vanliga hushållsarbetet.
Imorgon blir det det samma samt att jag måste upp till Hyllie och handla present till Max…vad han ska få kommer på lördag kväll eller söndag beroende på hur länge kalaset varar på lördagen. Det blir grillning på kolonin.
Jag ska fixa tårta på någon vänster ska få med mig i värmen på lördag. den får stå uppe hos farmor.

Innan jag avslutar så måste jag visa en bild på Xander också tagen i fredags med mig som tittade på och hjälpte naturligtvis.
Han stekte pannkakor till sina syskon. På fritids är det ofta han som bakar när det ska hända något stort där och då äär personalen bara där och övervakar.
pannkaka
På återseende imorgon ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Just vad jag misstänkte….”

  1. Hej Louise..vad kul att få titta in hos dig 🙂
    Vad skönt att det blev bra i söndags..
    Ha det gott
    Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)