Jul 182014
 

….önskar jag att jag hade väninnor med barn i samma ålder som mina barn är i. Hade kanske fått grabbarna att bråka mindre med varandra.  Ah nä tänker ni som läser inte det där eviga kompisgnället igen.
Jag saknar kompisar det gör jag och det hade varit trevligt med någon som man kunde vända sig till och hitta på saker med som idag sticka till stranden med kidzen, hur kul på en skala är det att åka någonstans själv, bara ha barnen att prata med?
Man kan ha flera hundra vänner på sociala medier men ändå är man ändå ensam.
Jag har fått rådet var dig själv…eh var mig själv? Jag är mig själv hela tiden men ändå är jag helt ensam förstår ni hur jag menar?
Det är jobbigt att vara mig 😉 Hur gör man för att få kompisar? Nåja ska sluta att tråka ut er med detta. Vissa hat helt enkelt massvis med kompisar andra inte.
selfie
En selfie på mig för en gångs skull, jag brukar inte lägga in bilder på mig överhuvudtaget för jag blir inte bra på foton.
Någon som blir bra på foton är mina barn när de inte gör sig till :-).
Izabella blir bra på bilder oavsett vilken min hon har.

DSCN9037
Bild tagen när vi var ute på gården i eftermiddags, man orkade knappt någonting så varmt det var men man ska inte klaga dock för snart är vintern här igen.
Imorgon skriver jag om dagen, finns några bilder som jag vill dela med mig av eller ja kan väl ändå lägga in dem i morgondagens blogg, när vi kommit hem efter att ha firat sambons mamma som fyller år imorgon.
På måndag ska jag och barnen ner till stan ett ärende och sen någon av de andra dagarna blir det bad och bus hos mina föräldrar och på fredag blir vår förstfödde 11 år och veckan kommer bli fullspäckad.

Ha en fortsatt bra kväll och natt. På återseende imorgon.
Ci vediamo ciao/Louise

  3 Responses to “En dag som denna…”

 1. Var bor ni? =)

 2. Misstänkte att det var i närheten av Kroksbäck ni bor. Kände igen lite. Min dotter går på skolan där =)
  Vilken gård? Min morbror bor där också =)
  Då bor vi ganska så nära varandra!

  Vad mysigt med lite kalas. Själv har jag lämnat min minsta vid bussen. Hon ska på kollo.
  Hoppas du får en underbar lördag

 3. Hej Lollo! kolla in citypolarna.se 😉 googla även: söker nya vänner i Skåne 😉
  Lycka till!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)