Jul 172014
 

Igår bestämde jag mig för att jag skulle bjuda barnen på frozen yoghurt men först skulle vi fixa böcker till mig och till min syster på högskolan.
Vi åkte efter frukost nästan, det var bara en massa Alfons fraser jag ska bara…men till slut kom vi iväg och för att komma till högskolan kan man ju bara ta tåget då man kommer upp precis vid skolan, men vi tog bussen idag tre bussar krävdes dit.
Jag bestämde mig för buss då jag ville låta Xander åka den extra långa bussen.
Blev lite osäker på hur man skulle betala på dem och var man skulle ställa vagnen men det löste sig.
buss
DSCN9023
Ja jag var bara tvungen att att ta foto på denna kortläsaren, jag som skrev till skånetrafiken och allt haha, bara att slå in vuxen och barn eller duo om man så ville. Nemas problemas. Tänk vilka problem man skapar i förväg :-D.

Därefter när vi lånat böcker på en ganska tom skola så åkte vi till Yoogout och köpte frozen yoghurt och satte oss en stund i solen och åt den.
yoghurt
Blev en trevlig eftermiddag och barnen uppskattade verkligen det.
De stora gick ut en stund efter vi hade kommit hem och Izabella lallade runt här lite och hade det ganska trevligt.
Min mamma och syster kom förbi och hämtade böcker.
Bestämde att vi ska ner till dem nu i nästa vecka en dag och bara vara där, det är Izabellas sista semestervecka lika så min mammas sen börjar allvaret igen och jag hoppas att jag blir bokad v. 32. Max och Xander börjar fritids igen den 1 augusti, minns dock inte om jag satte det den dagen (fredag) eller måndagen. Tror det blev den 1 augusti.
Måste påbörja min komplettering snart, lånade boken jag behöver…och så måste jag skriva på det muntliga som jag ska tenta av i slutet på augusti.

Hittade förresten en bild på de nya superbussarna som jag hade mailat till mig själv.
CAM00405
De är så sjukt fula dessa bussar.

På återseende imorgon ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “En bra dag”

  1. Ja tydligen! Läste det på flera sidor!
    Jo då Isak är på rätt spår nu. Bara Elias kvar. 🙂 Ja skönt att ha det överstökat!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.