Jul 162014
 

God kväll onsdag
Barnen har eller rättare sagt Izabella har haft en halv veckas semester redan och idag har de bara drivit varandra och mig till vansinne. Tycker ärligt talat att sommarlovet är för långt, istället för att börja i mitten av augusti kan det faktiskt dras ner till början av augusti, alla skolor i hela Sverige kan sluta samtidigt…tycker jag i alla fall vet inte hur många som håller med mig där. Dels blir man förvirrad på dagarna, men helt galet om en månad börjar skolan igen och Max börjar i femman och Xander i trean.  Jag har bara plockat och plockat idag och har inte alls varit ute, men imorgon ska vi göra en utflykt ner till stan.  Jag lovade min lillasyster att låna böcker till henne som hon ska ha till tentan, då ska jag passa på att låna böcker till nästa kurs när där inte är så jättemycket folk. Får åka ganska tidigt, helst efter frukosten.
När det är fixat så blir det ett besök på Yoogout då jag har present kort där ifrån som jag fått när jag var på event, på ett event som Sojka&Walles anordnat hos dem vann jag ett presentkort med 200 kronor
.DSCN6017
Jag kan äta yoghurt ett par gånger om jag känner för det.
De trånar varje gång vi är på Emporia och handlar att vi ska gå in på Yoogiboost och köpa frozen yoghurt, de älskar det och jag kan tycka att det faktiskt är bättre än glass.
Vi kommer förmodligen även åka de nya bussarna och då kommer Xander att vara i sjunde himlen men vi får se, vet inte hur det fungerar riktigt med rabattkort på de nya bussarna, har frågat Skånetrafiken på Facebook . 😀

Izabella kom ut med en sådan snygg outfit innan idag….värst nya modet och det blev så klart en bild av henne :-D.
haha
Linne med Mumin, wackobrillor och gummistövlar. Modemedveten tjej….eller kanske inte.  

Nu ska jag spela lite sen blir det ett besök i sängen och 8 timmars sömn förhoppningsvis. :-).

På återseende. Ci vediamo ciao. /Louise

  One Response to “Onsdagskväll”

  1. Å-hå vilken liten sötis:)!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)