Jul 152014
 

Jag visste inte ens att den blommade överhuvudtaget, men för några år sedan kanske när jag började blogga på bloggplatsen så upptäckte jag att oj det gör den.
Denna blomman har en ganska unik historia.
DSCN9003

När jag och Xander fyllde år(vi fyller på samma dag om, någon har missat det) skulle vi ha kalas och vi städade innan alla skulle komma till oss och av någon anledning så blev jag förbannad över något så det blev bråk. Min sambo gick hemifrån tillsammans med Max och jag blev kvar med Xander och en halvt städad lägenhet och jag funderade att bara blåsa av att ha hit folk. Men det blev ändå som det var bestämt.
En timme senare ca kom sambon och Max hem igen och med sig hade dem en aloe vera som då var  ganska liten.
Jag tror att han köpte den för att han tyckte att jag just då var väldigt taggig och jävlig.
Eftersom vi inte kan ta hand om blommor speciellt bra  och man kan knappt döda en kaktus men visst lyckas man ibland och vi var jättesäkra att den skulle bara få för mycket vatten och dö, men på något sätt så blev den vår skötebebis och vi gav den kärlek och omvårdnad och den lever än idag och har blommat sedan 4 år tillbaka, ibland 3 gånger samma sommar och nu slog den ut tre  stycken. Aloe vera är som jag läste inte en kaktus och hör heller inte till familjen.
Idag symboliserar denna blomman vårt förhållande att det inte är en dans på rosor alltid. Vi har haft det jävligt tufft under våra år men så länge denna blommar och lever så fortsätter vårt förhållande.
Ja det var historien bakom vår aloe vera.

Höres imorgon. På återseende. Ci vediamo ciao./Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.