Jul 122014
 

….och jag är ganska trött efter dagens bravader. Har sår i öronen av alla ”mamma” som Izabella har sagt idag, det har varit mamma hit och mamma dit. Hon har varit ganska mammig idag men det är hon ofta när hennes bröder inte är hemma. De ska sova en natt till hos sin farmor och farfar.
Har även så smått börja fixa så att Izabella kan börja ha sina leksaker i sovrummet istället, har fixat sängen så den står bredvid vår och ska fortsätta med det imorgon. Foton på de kommer när det är klart.
Det har väl inte hänt så värst mycket annat idag faktiskt. Tog en promenad upp till Emporia för att byta ut ett headset och sen blev det lite att handla på Willys och så blev det bussen hem.

Men gud vilket tråkigt inlägg det blev idag….men sådana dagar har väl alla.
Ska försöka knåpa ihop ett inlägg från min kusins födelsedagsfest som var förra veckan och så lite bilder på när jag, sambon och Izabella var på en lekplats.

DSCN8867
Jag bjuder er på en bild när vi var på Willys och handlade för någon vecka sedan.
Izabella fick för sig att hon var sugen på päron och började packa på sig några i en påse.
Hon är rolig hon. Älskade trollunge. Xander berättar något högst viktigt för mig samtidigt.

Min sambo har lagt in nya bilder och uppdaterat designen på hans och hans föräldrars företagssida. Jag hjälper dem att marknadsföra och är inte alls med på någon av bilderna.
http://www.gallerierotica.com heter sidan så titta gärna in.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Klockan är sent”

  1. Ja verkligen tråkväder ute! Hoppas det vänder snart men ma behöver iaf inte ha dåligt samvete för att man är hemma.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)