Jul 112014
 

Jag är inte van vid detta men det är ganska roligt och jag hoppas som jag skrev igår att min blogg är/kommer bli mer intressant med tiden.
Måste trots att min blogg är ganska lite visa min statestik.
Jag ska försöka att dela med mig mycket mer av min vardag än det jag redan gör och ska försöka slänga in bilder dagligen och bjuda lite på fler bilder på mig själv, trots att jag gärna inte är med på bild. Jag är inte en linslus som min dotter är.
statistik
Jag är inte alls van vid detta och jag har varit förvånad hela dagen och hela kvällen igår och jag blev glatt överraskad. Kanske bara en tillfällighet men i mina ögon är det stort  :Cheers:.
Jag hoppas att det fortsätter så här det hade varit trevligt.

Anyway, dagen blev bättre min kära dotter har sagt en massa roliga saker och hon är så tokig också. :-).
Hon har tittat på Alfons, hon matade katten – med pommes och han snodde den och sprang iväg.
Max och Xander är hos farmor och farfar och kommer hem imorgon…ska till stranden på söndag om vädret tillåter. Ska förmodligen åka till mina föräldrar nästa vecka när alla barnen har semester.
Hoppas dock att jag blir bokad någon dag.
Tog kontakt med vikariebanken och de ska lägga till ytterligare ett område till mig på måndag när en ordinarie kommer tillbaka från sin semester.
Nu avslutar jag här för idag och skryter lite med vår ”Russian blue” igen….

mjau ögon
Katten gillar att ligga på lite udda ställen.

På återseende imorgon. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.