Jul 102014
 

Jag sitter och kollar min besöksstatestik på sidan och jag har aldrig och då menar jag aldrig haft så många besökare på min blogg – ever !
Jag skriver bara om min vardag och jag tackar er alla som besökt mig, om ni vill fortsätta följa mig så är ni välkomna att göra det. Jag försöker skriva så ofta jag kan och gör så intressanta inlägg jag kan.
Ibland kan jag skriva mycket om änglar men det är på grund av det jag går igenom just nu, ja jag tror på det övernaturliga och jag älskar änglar, När jag är på Mandala här i Malmö brukar en ängel följa med mig hem. Ni ska få se min änglasamling en dag när jag tagit foto på dem.
Jag är stolt över att tro på detta…..

Jag har kanske inte en sådan jättestor blogg jag skriver mest för att kunna samla tankarna och sådana saker, jag skriver mest för min egen skull och visst har jag säkerligen några läsare och dessa läsare är jag glad att jag har. Jag gillar inte mode, är inte speciellt intresserad av inredning, jag har inte en barnaskara på fler barn än tre (men jag beundrar er mammor som orkar med så många barn :Approve: ).  Jag är bara en alldaglig sliten trebarnsmamma som är ganska stressad…men något speciellt är jag barnsligt intresserad av, något som håller på att dö ut att skriva brev, snailmail med folk från hela världen är så himla roligt dessutom gillar jag att lära mig nya språk och har danska och italienska i ryggsäcken. Och hade jag fått chansen hade jag definitivt sjungit med min stora idol, Eros Ramazzotti hade varit så häftigt.

Nu babblar jag bara på så fortsätter jag kommer jag hålla på hela natten…
Jag hoppas min blogg är intressant nog att återvända till.

Imorgon är det Izabellas sista dag på dagis sen är det semester för henne i 2 veckor, jag hoppas visserligen att jag blir uppbokad. Är ju med i vikariebanken inom förskola så…men men…
katt
Detta är Tigris, samma katt som satt i vår gratängform, han är bara en vanlig bondkatt men i vissa lägen ser han ut som en raskatt en Russian blue, har en bild där man tror han är en.
Dessutom så stämmer beskrivning av en  in på honom perfekt….
Så här ligger han hos mig varje kväll vid datorn eller bredvid mig men även sover han nedanför mina fötter.

Nu är det dags för sängen och imorgon väntar ännu mer tvätt, dammsugning och moppning ja ni vet allt det där vanliga. Ska slänga iväg några mail också.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Hakan till knäna”

  1. Fin blogg du har! Tror också på änglar!
    Ha det gott!!
    Kramar till dig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)