Jul 082014
 

Känns som  en elefant promenerar i mitt huvud just nu. Skallebanken bara kom som en blixt från klar himmel och tröttheten sköljde bara över mig. Känner mig bara sliten just nu.
Idag har varit en sådan dag då barnen promenerade på mina nerver och att jag bara ville dra något gammalt över mig.
elefant

I morse när jag kom med Izabella till dagis sa en av pedagogerna att ett barns mamma ville prata med mig. Jag blev ganska förvånad och fick informationen att förälderns barn ville bjuda Izabella på kalas och undrade om det var ok med mig att hon berättade detta. Jag svarade absolut och att hon mamman till barnet kunde lägga en lapp till mig med tid och datum. Min lilla tös börjar bli stor och ska gå på sitt första barnkalas hos en dagiskompis.
Sen gick dagen med som vanligt plocka undan och sånt och tankar som flög åt andra hållet och alla dessa frågor ”Tänk om….” kom upp. Så jobbigt.
När klockan sen var två hämtade jag henne och hon var helt dyngsur då hon höll på att plaska i vatten var ju så varmt. Hon blev ombytt och sen gick vi ner till vår affär här nere och köpte slush.
Jag hade lovat att barnen skulle få se Alfons Åberg när Izabella kommit hem så jag satte igång det inne i vårt sovrum där vi fortfarande har en 28″ tjocktv  och dvd där inne.
I säkert 30 minuter höll de sams och sen började de att kivas.
tv
Bråkstakarna i vår (sletna) säng och tittar på Alfons Åberg. (Pallade inte att bädda).

Började med maten och när jag vände mig om satt Tigris i vår ena gratängformgratäng
Jaha så till förrätt var det dags att äta gratinerad katt och till huvudrätt var det kotlettmedaljonger, sås,potatis och lingonsylt för de som ville ha det till.
Izabella kom i säng ganska tidigt ikväll för hon var jättetrött efter dagis.
Tror jag det full rulle där och sen full rulle fram till läggdags här hemma.

Nä nu ska jag också gå och lägga mig…mata katter och kanin och sen nanna kudden.
Ny dag imorgon med nya möjligheter.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.