Jul 072014
 

Ny vecka och Izabella är på dagis, Max och Xander är ute och cyklar….märkte att Max frambroms lossnat,,,så typiskt så jag sa till honom att cykla försiktigt då bara bakbromsen fungerar så det gäller att ha koll på mobilen så ifall något skulle hända.
Svinvarmt och ganska kvavt idag och jag ska ta itu med lägenheten…jippi….och kolla igenom som jag skrev igår min analys samt det muntliga som jag ska göra den 29 augusti,det skriftliga ska vara inlämnat innan den 1 september.
Jag kanske inte är normal men jag längtar faktiskt tills skolan börjar igen.

tenta

Shit jag fick precis gåshud, jag brukar få det när jag inte är ensam här….och då räknas inte katterna för de ligger och sover och de verkar inte vara speciellt öppna för sådant. Våra katter kanske bara har 5 sinnen, sögs ju att katter har ett sjätte sinne men inte våra.
Vet dock inte vem som är på besök här men jag är inte rädd.
Innan för något år sedan hade vi speglar i vårt vardagsrum och vi hade varit på en seans, jag och min syster så fick jag reda på att dessa speglar var en portal mellan andevärlden och vår värld så vår lägenhet var jämt fyllt med folk på andra sidan. 
Ganska jobbigt ibland men de är i alla fall borta nu…
Oj vad mycket svammel om det övernaturliga…men jag gillar det och jag är absolut inte rädd.
Förresten jag måste berätta en sak, i lördags när min sambo kramade om mig så ryckte han till helt plötsligt och jag undrade vad det var och han sa att det var precis som han precis hade kunnat känna av min sorg och hur jag mår. Precis som det var någon som gjort detta möjligt.
Men skeptisk som han är så tror han det berodde på att han drömde men var halvvaken. Jag som tror på detta vet att det var hjälp från andra sidan…

CAM00224

Nej nu får jag sluta babbla och sätta igång med tvätt och så…ska öppna till Hopp-Hopp också.

DSCN6104

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)