Jul 062014
 

Då var det söndagskväll igen och imorgon börjar en ny vecka. Izabella går på dagis denna veckan också sen har hon semester i två veckor om jag nu inte blir bokad för jobb i vikariebanken.
Sökte ju dit för snart 2 månader sedan och fick behörighet i måndags…jag hoppas det blir jobb så jag slipper gå hemma och grubbla på allt som finns i mitt huvud just nu.

tankar

Max och Xander är lediga från fritids tre veckor till, den 1 augusti som är på fredagen öppnar de igen, vet dock inte om de ska dit då eller om de börjar på måndagen….nåja vi får se hur det blir då är ju några veckor dit.
Och får jag vikarietimmar så får de snällt vara hos farmor inte mer med det liksom.
Nåja först ska det vara måndag och jag ska itu med resten av lägenheten samt påbörja min komplettering av min analys som jag tydligen missade en hel del på text om råkade falla bort. :Whistling: .
Måste ha varit väldigt yr när jag läste igenom den innan jag skickade den.

Då jag snart ska gå och lägga mig så skriver jag om helgen med bilder imorgon…vet att jag lovade idag men det har varit en ganska jobbig dag idag och med risken av att stava fel och inte få rätt på orden kommer inlägget ta flera timmar  :Zzzzzz: . Dessutom måste jag kolla igenom bilder och fixa kollage så att det inte blir för mycket text och bilder.
Bjuder er ikväll på två bilder som är tagna för några veckor sedan.

DSCN6102
Konstnären Izabella
DSCN6103
På väg till temalekplatsen.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)