Jul 042014
 

Finns det verkligen förbannelser? Då menar jag förbannelser som blir kastade över människor som ska ha otur i resten av sitt liv. Kan man lyfta dessa så det går väl för en?
Just nu känns det som att vi har otur i allt, min sambos depression som jag ju har skrivit om innan vid något tillfälle. Just nu känns det som om vi famlar runt i mörker för ljuset finns ingenstans.
Urk vilken negativ början på detta inlägget men just ikväll så känns det inte på topp med tillvaron här.
förbannelse

Jag fick en gråtattack tidigare ikväll och en våg av ensamhet och sorg sköljde över mig. Sorgen på grund av det som jag går igenom just nu(fråga inte jag berättar inte) och ensamheten med att inte ha några kompisar, att inte ha någon att kunna ringa till och bara prata med denne, att ha någon som står vid ens sida i vått och torrt. Jag tror helt enkelt inte att jag någonsin har haft en som stått mig nära. Jag har blivit huggen i ryggen av många men har bara skakat av mig dessa.
Jag kan dagligen fråga mig själv om varför jag  inte har några kompisar. Vad kan det bero på?
Min personlighet? Att jag inte är framåt som många andra är? Bakgrunden eller uppväxten kanske spelar roll här, hade jag inte varit mobbad i skolan som barn hade jag kanske varit framåt och hade haft massor av vänner?
Men efter flera års mobbing är det klart att man blir blyg och tillbakadragen och vem vill lära känna en grå mussla?
När jag träffar nya människor så kan jag vara ganska blyg men lär man känna mig så märker man nog att jag är ganska intressant ändå….
Jag är snäll, ärlig, bra lyssnare, ödmjuk för att bara nämna något.
Men var finns vännerna? Var finns de som vill ha en vän som finns där i vått och torrt?
Finns dem? Var i sådana fall?

Vad vill ni att en riktig vän ska ha för egenskaper?

vänner

Shit vilket deppinlägg men jag var tvungen att få det ur mig.
Förbannelser finns det tror jag, men jag tror visserligen inte att någon kastar det över andra, jag tror mer att vi skapar dem själva på ett eller annat sätt.

På återseende och jag hoppas att morgondagen bjuder på ett bättre humör och imorgon kommer mina älskade barn hem från mormor och morfar.

Ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Finns det förbannelser?”

  1. Usch då 🙁
    Orden kunde kommit från mig! Känner i gen mig i allt du skriver.
    En vän man kan lita på, ringa till eller bara dricka kaffe med och snacka en massa skit!

    Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)