Jul 022014
 

Jag har spenderat halva förmiddagen att moppa väggfärg…grön av alla färger också.
Kattkräken(kära katt har många namn) fick kattfnatt och sprang lägenheten runt någon gång inatt och färgburk välte och ja ni kan ju tänka er hur det såg ut, jag fick inte ens upp garderobsdörren i början men nu är det ok sambon får dock hjälpa mig att ta av den senare så jag kan fixa den under så den inte fastnar igen.
Har tvättat två maskiner tvätt och ska strax tvätta en till med sängkläder så barnen kommer hem till nybäddade sängar.
De åkte till mormor och morfar igår och ska stanna tills på lördag.

Jag tror förresten att änglarna har förlåtit mig men det känns fortfarande tungt.
angels

Jag ska så smått sen påbörja att ställa in Izabellas leksaker i vårt sovrum, hon måste ha ett rum att leka i och det får bli så just nu.
I dagens läge är det svårt att få en lägenhet men man slutar aldrig att söka och jag hoppas att man får flytta här ifrån snart.
Jag kom på en ganska cool idé om att när vår granne går bort hade man kunnat slå ut hennes lägenhet till vår så hade det blivit en sexa, man hade kunnat fixa hennes kök på något sätt eller så så vi hade fått en sjurummare haha.
Men hyran hade dock blivit högre, men coolt hade det varit, men å andra sidan så är det hyres och de skulle inte ens gått med på det och vi hade haft två ytterdörrar.

Nåja, nu får jag väl fortsätta städa och tvätta och ha mig har för mig att man ska städa varje fredag och varje jul som Pippi sjunger men då hade varit väldigt dammigt här nej får väl ta ett ryck till.
städa

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.