Jul 022014
 

DSCN8733

Denna staty/fontän finns i det nya bostadsområdet som byggs här i Malmö.
Den är i en rondell som de byggt på halva vintern/våren. jag tror de har byggt om den där rondellen tre gånger eller något innan de blev nöjda och detta blev sedan resultatet. Denna kallas för ”Mother” men jag kan nog inte hålla med om att det är något speciellt moderligt över denna grej. Min sambo tycker det ser ut som den kaskadspyr när den sprutar vatten. Det är så….hmm typiskt Malmö.
Personligen tycker jag att det liknar det där människoliknande berget som finns på Mars, det som man ser i Mission to Mars. <–(länk)
Finns att läsa om här <– (länk)
Vad tänker ni på när ni ser denna?

Nu ska jag snart gå och lägga mig..en ny dag imorgon och fortsätta pilla här hemma.
Handdukar som ska tvättas och man får väl passa på nu medan barnen är borta att få så mycket som möjligt gjort.

På återseende imorgon.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)