Jun 082014
 

Just nu så händer det en massa negativa och jobbiga saker i mitt liv så jag orkar inte blogga nu. Jag kommer förmodligen skriva om det för att kunna bearbeta det men jag hoppas att ni, de få läsare som jag har har förståelse för. Det blir nog inget långt blogguppehåll jag ska bara ta hand om allt först och sen får vi se.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Louise

  2 Responses to “Återkommer”

  1. Hej Louise!

    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för en förfrågan.
    Du får mer än gärna maila mig på: camilla.holmgren@mexikomedia.se

    Vänliga hälsningar, Camilla

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.