«

»

Jun 08

Återkommer

Just nu så händer det en massa negativa och jobbiga saker i mitt liv så jag orkar inte blogga nu. Jag kommer förmodligen skriva om det för att kunna bearbeta det men jag hoppas att ni, de få läsare som jag har har förståelse för. Det blir nog inget långt blogguppehåll jag ska bara ta hand om allt först och sen får vi se.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Louise

2 kommentarer

 1. Camilla

  Hej Louise!

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för en förfrågan.
  Du får mer än gärna maila mig på: camilla.holmgren@mexikomedia.se

  Vänliga hälsningar, Camilla

 2. Camilla

  camilla.holmgren@mexikomedia.com (ska det va) 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>