Maj 152014
 

Jag har suttit idag med dels min redovisning som ska göras imorgon och jag har haft noll motivation, jag har inte haft ork överhuvudtaget. Har sökt lite spontana jobb på Attendo care men jag tror inte de svarar faktiskt. Så dagen har gått sin stilla gång och jag har nästan fått allt gjort. På analysen har jag inte så jättemycket kvar att skriva så den kommer förhoppningsvis in i tid imorgon kväll. Får väl fixa det innan jag ska till skolan eller sen när jag kommer hem om man får vara lite ifred.
Åkte upp en sväng till Emporia för att köpa present till Max klasskompis som ska ha kalas imorgon, alla ska gå med honom hem efter skolan.
Ganska smart att göra så tycker jag.
Köpte en frozen yoghurt på Yogiboost….tyckte jag var värd det faktiskt.

Fick ett ganska kul mejl i eftermiddags, jag ska på intervju till förskoleförvaltningen, de som har hand om vikariebanken och jag hoppas att de vill ha mig där i vikariebanken, det kan bli nyttigt för mig. Hoppas bara att jag hamnar i Hyllie och inte i hela jäkla Malmö blir ett jäkla flängande i sådana fall och att det blir jobb nu under sommaren och inte med start i augusti typ.
Måste in med fritidslapparna på torsdag typ om fritids under sommaren, måste ju jobba denna sommaren och försöka spara pengar till det som komma skall. Imorgon efter eller innan jag ska till skolan kommer ett blogginlägg om veckans event med sojka&walles, tog dock inte så mycket bilder, men en och annan kommer upp 🙂 även från mobilen som jag fotade med. Sen ska jag väl skriva ett inlägg om helgen….jag ligger efter haha.
bebis
, Izabella fick en ny docka idag.

Men nu gott folk ska jag faktiskt gå och lägga mig.
På återseende imorgon.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.