Maj 092014
 

Jag sitter och filar på det sista av min intervju som jag ska skicka in i eftermiddag så jag har det ur världen imorgon då vi har fullt upp hela dagen, vi ska till mina föräldrar på eftermiddagen för min pappa fyller år och på förmiddagen har kulturskolan öppet hus och vi ska dit och kolla vad där finns. Idag blir det en sväng upp till Emporia och sen hem igen, så intressant haha. Vi ska köpa dels present till min pappa och en present till Max kompis som ska ha kalas på söndag. Ska även hämta ut kräm till Max till hans hud, han har ju iktyos och har haft sedan han var liten. Vi fick tyvärr gå omvägar för att få ut receptet för Locobase pump då Kamil satt i luren i 1½ timme för att få komma fram där krämen skulle komma ifrån.Helt absurbt. Var är vården på väg egentligen?
Nåja vi fick i alla fall  krämen utskriven.

I onsdags var vi på Moriskan och lyssnade på Xander som skulle sjunga i tvåornas kör och han sjöng så bra och skötte sig bra.
Det var Malmö kulturskola som hade arrangerat detta och det är tre klasser i taget som sjunger.
glad happy If you are happy oha hela natten sångefter
Han var jätteduktig i alla fall trots att han var nervös så tror jag att han verkligen trivdes i rampljuset, tror faktiskt att han har sett fram emot detta så länge. Han var helt till sig när de började att öva till detta. Han sjöng för kung och fosterland :-).
Denna kvällen var Izabella hos farmor då hon blev hämtad halv fyra av henne, hon hade fått kläder som hon skulle prova så vi hämtade henne efter vi ätit ute.

Nu ska jag faktiskt gå igenom de där kläderna och lägga in dem i garderoben och sen dra över med dammsugare. Önska mig lycka till nu när jag snart ska skicka in min tenta. Jag vill inte.

På återseende ikväll med inlägget om Press releasen. Har ju även sökt som vipbloggare och hoppas att jag blir en av dem,skulle nog vara bra för mig då jag för länge sedan förlorat mina kompisar, men ett sådant inlägg om hur det hände kommer kanske någon annan gång.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.