Maj 092014
 

Då var min intervju ivägskickad till läraren som ska ha den så nu hoppas jag att jag blir godkänd på den så jag kan lägga den bakom mig och fortsätta med min analys och förbereda mig för examinationen. Ska kolla igenom litteraturen på söndag och fortsätta så smått på den i veckan. Den ska nämligen vara inskickad på it´s nästa fredag.
Men det ska säkert gå bra skulle jag tro.
Idag har vi varit en tur till Emporia, Max fick nya skor då de han hade har det gått hål i sulan på, jag undrar vad ungen gör med sina skor eftersom de slits ganska snabbt.
Sen sprang vi ner till Clas Ohlsson och köpte en limpistol och limstavar…nu får man väl börja pyssla lite mer med barnen.
Blev handla på Willys sen, följde med min syster över till Forex och sen in på H&M där hon skulle köpa bodys.

Nu hoppas jag att tumlaren snart blir klar så jag kan hoppa i säng *snark*. fattar inte hur jag kan vara så trött som jag är känns som jag inte sover om nätterna, men å andra sidan har man en dotter som snor hela platsen bredvid en kan det vara jobbigt att få någon ro.
Bara önskar att hon började sova hela natten snart, det hade varit så skönt för mig så jag också får sömn.

DSCN7232
Izabella med sin ”Mimmi” en sådan där snuttedocka
som hon fick när hon var bebis. Den heter egentligen Julia.

På återseende så ses vi förhoppningsvis imorgon.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.