Maj 072014
 

blir det inte mycket till bloggande faktiskt.
Har varit igång hela dagen med sista bildlektionen där vi höll på med färger och vi blandade olika färger på bara grundfärgerna gul, röd och blå.
Vi fick blad som vi skulle försöka göra samma färger som bladen såg ut, jag lyckades ganska bra, sen blev jag kreativ och började att måla ett träd av färger jag blandat.

CAM00327CAM00328
Nu använde jag min mobilkamera så det syns inte så bra.

 CAM00329CAM00332
Min sten som jag målade och så vår fantasivärld med schlagerinslag. HEJA SVERIGE.
Lerlek hade vi också, vi skulle göra en fantasivärld med lera och min grupp gick lite i schlagerns spår då det var det vi snackade om.
Blev väldigt kreativt haha men så roligt det var.
Seminarium på eftermiddagen där vi gick igenom våra dokumentationer och andra saker om examinationen som jag har nästa fredag…kul och ha det på en fredag.
Åkte direkt till Moriskan i Folkets park här i Malmö där Xander och hans klass samt 2 andra klasser skulle uppträda med ”tvåornas kör”. Mer om det imorgon och fortsätta om pressreleasen, dessutom ska jag komma till skott och skriva klart min intervju som jag ska tenta av på lördag, det händer mycket nu och jag hinner inte med. Nu går ögonen snart i kors dags att krama kudden.

 

På återseende ci vediamo ciao./Louise 

  2 Responses to “Idag”

 1. Vad är det för bildlektioner du tar? För skoj skull eller för något speciellt? =)
  Hoppas du får en fortsatt bra dag

  • Jag går förskollärarutbildningen och där har vi just nu en kurs som heter Estetiska uttrycksformer, i den ingår bildlektioner(dock bara tre tillfällen), rytmik och drama.
   Väldigt rolig kurs.

   Detsamma till dig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.