Maj 062014
 

…på två bilder på min dotter.

titta
Denna bilden föreställer hon…jag vet inte en knasig min eller något
korkskruvar
och på denna bilden…ja det ser ni ju själva, hennes otroligt fina lockar eller ska man säga korkskruvar….ett helvete att kamma på morgonen med många tårar men det fixar vi med balsamspray.
Men när man väl rett ut det och satt upp det blir hon så fin, aldrig i livet att dessa lockar försvinner….kanske klippa topparna men inte mer.

Imorgon ska jag fortsätta skriva om pressreleasen och den kommer publiceras någon gång under kvällen, jag ska även skriva klart på den förbannade intervjun ska tenta av den på lördag och då ska jag skicka den till den ansvarige och jag måste även fylla i lapp om att byta partnerområde inom VFU och lämna in.
Imorgon är det även ”tvåornas kör” på Moriskan i Folkets Park och Xander ska sjunga med en drös andra tvåor. Ser jag fram emot, och imorgon är det sista bildlektionen, vi ska måla och arbeta med lera. På eftermiddagen har vi seminarium och där ska vi visa våra filmer av dokumentationen och jag tycker det är så grymt jobbigt att se sig själv men jag hoppas det är bättre denna gången än förra veckan….

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är en lång dag imorgon och jag hoppas att jag orkar att skriva min fortsättning av pressreleasen men det tror jag nog jag gör  :Approve: .

Ta hand om er så höres vi imorgon.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.