Apr 222014
 

Då var det inte måndag utan tisdag och barnen har gått tillbaka till allvaret. Vi är förresten i slutet av aprilmånad också och om 2 månader lite drygt slutar barnen i skolan och jag känner shit jag måste ha ett jobb….typ pronto.

Jag mejlade idag hon som har hand om vikariebanken och jag fick ett mejl tillbaka att de kommer kontakta mig när behov uppstår…ehh jaha jag behöver ett jobb typ nu helst förra veckan i princip.
Blir så trött på det här.…varför kan inte jag få ett jobb..andra kan få jobb hur lätt som helst andra måste kämpa arslet av sig för att ens komma till en anställningsintervju….och sen där efter få jobbet.
Jag har varit på en del intervjuer men har inte ens fått något.
Inte konstigt att man blir irriterad, och nu ska de höra av sig när behov finns, det finns för många förskolor i Malmö som behöver vikarier undrar hur de tänkte där. Nåja förr eller senare så blir det väl min tur också…

Mejlade min förskola igår där vi ska göra vår dokumentation och vi har fått in…håll i er nu hela 3 medgivande av föräldrarna, kan bli tufft att  dela upp barnen…men jag antar att det får gå ändå. Vet dock inte vad jag ska göra men det blir nog svampmålning(med disksvampar) och på måndag vet jag faktiskt inte, det ska jag planera i helgen….kanske sockermålning eller något annat skoj.
Ja vi får se…ska i alla fall fortsätta med min analys på fredag och så och så fortsätta med den nästa vecka eller något vi får se hur jag lägger upp det. Sen ska man typ koppla till teorier och saker…detta kommer inte vara något roligt…har drygt en månad på mig att bli klar.

Trött som bara den är jag idag, har snart små planer på att gå och lägga mig så man orkar med morgondagen också…känner att huvudvärk är på väg. Idag har det varit underbart väder, ja det har det varit hela påsken och vi har både hunnit vara hos farmor och farfar och ätit påskfrukost i fredags och därefter blev det en tur till Kungsparken och skulle mata ankorna och här fanns det i alla fall ankor.
En del gäss och gässlingar och ankungar.
DSCN6140
De är så himla söta när de är små för då väser
de inte så jävligt som när de är stora.

DSCN6152
Ankor och ankungar är på något sätt mycket sötare.

Igår var vi och handlade jag,sambon och Izabella, vi promenerade upp till Emporia och i affären satt hon i kundvagn och jag gick med hennes vagn och när vi är vid kyldisken så frågar jag min sambo var tusan vagnen är…jag hade glömt den vid grönsaksavdelningen detta händer typ varje gång.

DSCN7105
Här står den bra tyckte jag i alla fall…tur att jag kom på det i affären i alla fall.
Snacka om att man är förvirrad ibland.

Nåja nu ska jag i alla fall göra mig klar för sängen och allt det där för jag hör att kudden kallar på mig.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.