Apr 062014
 

I torsdags var jag på ett bloggevent mer om det imorgon med bilder.
I fredag hade vi drama och jisses vad trött jag vare den kvällen, gick och la mig tidigt.
Lördagen gick i tvättens tecken…och idag har jag plockat här och haft mycket att göra.
Skriver ett inlägg imorgon kväll innan jag ska lägga mig….men nu där emot ska jag hoppa i säng för jag har föreläsning 8.15 imorgon…jäkla påhitt.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Louise

  2 Responses to “Inte haft tid”

  1. sv: Ha ha önskar jag hade några konkreta tips men jag har en massa idéer och gillar att ha att göra. 🙂 Men man får ju prioritera och ja tyvärr får tex städningen lida mycket, familjelivet nu i början. 🙁 Allt är inte skimrande rosa. Nu får man bara stå ut ett tag. Det är ju mycket jobb med eget företag men det får man ta liksom. Men jag får gör vissa saker effektivt och fort. Jag får ha extra kvalitetstid med barnen. Att när jag är med dom så blir det intensivt. Men det blir ju lättare när båda är på dagis. Inte lätt att jobba när man ska ta hand om ett barn samtidigt. Nu söker vi praktikanter så det kan underlätta lite för oss.
    Kram och hoppas du får en skön kväll du med! <3

  2. Danilo & Jonathan tackar så mycket för gratulationerna! <3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.