Mar 312014
 

Jag är så himla seg idag….ska dock snart gå och lägga mig så jag får mer ut av natten.
Måndagen började inte så himla bra för mig idag.
barnen började att bråka, det var tjat hit och det var gnäll här och retande där, jag hittade inte min ryggsäck och var tvungen att ta en annan väska men det gick lika bra. Trodde det var sambon som lånat den men nej, jag såg den när vi kommit hem efter att ha hämtat barnen….Var helt slut efter barnen kommit iväg.
Det slutade med att vi var iväg hemifrån lite över åtta när vi egentligen skulle vara på väg ut lite innan åtta…vet inte vad som hände där, men barnen kom i tid och jag kom i tid trots att bussen var lite sen.

Fick mail från förskolan där jag var på och de förstod inte riktigt vad jag ville med mailet…ehh precis som jag skrev liksom varken mer eller mindre, därefter fick jag reda på att man skulle arbeta 2-3 stycken  tillsammans och gå till samma förskola men ska filma var för sig när barnen leker eller rättare sagt gör något med estetisk uttryck, vi är i alla fall välkomna imorgon, men imorgon är det bara att vi ska lämna listor med information till föräldrarna att vi behöver deras underskrifter men även barnens om vi kan få tillåtelse att filma och dokumentera dem. Men jag tror nästan att det inte kommer bli några som helst problem där tror att vi kommer att få ihop en liten grupp.
Nu ska jag bara fundera ut något som jag kan låta barnen och jag pyssla med…funderade på svampmålning.
Man tar en ren disksvamp, ritpapper och så vattenfärg och så vatten, man doppar svampen i vatten  och tar på färg och sen duttar man på pappret och gör fin teckningar…men ja jag vet inte vad man kan göra får väl ta och fundera ut något.
Men jag hinner nog göra det, först ska vi få underskrifterna sen går vi vidare där ifrån.

Imorgon har vi vår första dramalektion, handlar om pedagogisk drama, vi ska genomföra en lek som vi lekte när vi var små och gruppen som jag var i bestämde oss för ”Under hökens vingar”. Haha det kommer bli jättekul tror jag.
Najs att ibland vara lite barnslig OCH det ska man kunna vara som pedagog och det är extremt viktigt att vara det i vårt yrke.
Jag ser fram emot våra dramalektioner,bildlektioner och rytmiklektioner….det känns som denna kursen kommer bli jätterolig. Nu babblar jag väl ganska mycket och ska avsluta här för denna kvällen….
Imorgon ska jag försöka hinna göra en ny header till bloggen.
Bjuder på en bild som jag tog för någon vecka sedan på Izabella när hon sov….
sovstil
Haha störtcool bild 😀

På återseende

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.