Mar 292014
 

….att det är dags att ställa om klockan inatt till sommartid. Jag älskar sommaren och gå runt i linne och sånt men tyvärr så kryper alla kräk fram också och så de här äckliga myggen och getingarna.
Minns när Xander var liten och vi hade fönstret öppet till köket och en geting hade kommit in och satt sig på golvet och jag trampade på den med Xander i famnen, fy fasiken vad ont det gjorde och inte hade vi socker hemma heller…kliade några dagar sen försvann det.
Nåja nu går vi i alla fall mot ljusare tider och det är så najs.

Idag var vi barnlediga och vi åkte upp till Emporia där det tydligen var fashion weekend en massa folk. Gjorde några ärenden och sen gick vi till Vapiano där jag åt en sen lunch a la Italia style…blev en prosciutto e funhgi  pizza och det var så gott  :Wink:.
Roliga priser dock.

pizza

Blev sen bussen hem och där hemma blev det film Men in black 3, nej jag har inte sett den men det var en bra film dock och jag diggade den….gillar i princip de flesta filmerna som Will Smith gjort(dock är Independence day min absoluta favoritfilm).
Sen gick sambon och hämtade Izabella som hade haft en bra dag hos sin farmor och farfar, de hade varit ute på stan och Izabella fick en ny jacka som var lite tunnare än overallen, ska köpa en till jacka till henne som inte är med Hello Kitty, men det är bra att hon får ha två jackor.
jacka
Hon valde denna själv när de var ute och den är faktiskt ganska fin.
Ikväll tog det inte mer än några minuter tills hon somnade och jisses vad trött hon var.
Det är jag med så jag ska snart gå och lägga mig själv.
Ska upp och handla imorgon….
Sen börjar den nya kursen på måndag plus att jag måste ta kontakt med min VFU plats för nästa uppgift…det ska bli kul trots blandade känslor att få träffa ”mina” barn igen. Hoppas att de kan ta emot mig redan nu i veckan som kommer…ska maila dem imorgon så jag får svaret på måndag eller något.

Nej gott folk nu ska jag lägga mig. På återseende

Ci vediamo ciao/Louise 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.