Mar 172014
 

Måndag igen…kväll åter igen. Idag gick vi upp lite runt sex tiden för att få iväg barn och mig till dagis och skolan.
Det var meningen att vi skulle gå kvart i sju, men efter trams och mitt tjat som gick över mer att bli arg så kom vi iväg tio i sju till dagis, där naturligtvis lilltjejen så klart inte ville gå in till avdelningen där de öppnar…men när hennes fröken sa att de skulle hämta ipaden så gick hon naturligtvis in haha.
Promenerade till skolan med Max och Xander då de skulle på morgonfritids.
Hann med bussen och köpa frukost på pressbyrån på Hyllie och komma i tid till skolan och föreläsningen om genus. Hon gick igenom historian och det akademiska om det…ingenstans var det perspektiv på förskolan.

Efter föreläsningen hade vi seminarium där vi följde upp morgonens föreläsning och så jobbade vi på våra artiklar som ska lämnas in nästa fredag. Ska låna böcker imorgon och fortsätta skriva den med min medarbetare.
Fick skynda mig hem för att komma i tid till intervjun angående att bli timvikarie på en förskola här i området.
De kommer om jag har tur att ringa om de behöver personal och där i det kan jag träna på min föräldrakontakt och allt det där som jag inte klarade av på VFU´n.
Kanske det kan bli jobb där till sommaren också vi får se.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig igen…ska bädda med nya lakan då Izabellas blöja läckte imorse…tur att jag använde frottéunderlag under lakanet.
Ikväll tog det även 15 minuter för lilltösen att somna hon var trött idag.
Funderar på att byta emailadress faktiskt från hotmail till gmail, har för tusan problem med hotmail hela tiden så himla tröttsamt.

Bilder från helgen
fiskar
Izabella spelar ett fiskespel som Xander fick när han fyllde år.
monopol
Izabella och Max spelar monopol idag
spel
Söndagen bestod av att barnen spelade spel.

Med de bilderna säger jag god natt och på återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.