Mar 152014
 

med min dator halva dagen igår och hela jäkla dagen idag nästan med min dator för något märkligt hände med både hotmail och facebook,kom inte in alls på någon av dem idag och det var ju djävulskt störigt eftersom jag hade en länk som låg sparad i chatten på facebook om vår artikel som jag och S ska skriva om nu i skolan.
Men sådan tur så fick jag igång skitet igen och nu fungerar det klockrent, var tydligen en massa saker som smugit sig in i min dator…så himla jobbigt, men när det väl hade blivit avinstallerat igen så fungerade det igen…tur var väl det för utan email och facebook skulle jag inte kunna klara mig utan,man är ganska beroende av hotmail idag…haha låter nördigt men så är det för mig….

Denna veckan har varit ganska innehållsfattig, har bara varit i skolan och haft lte lektioner…i onsdags hade vi drama 2 klasser skulle vara tillsammans den lektionen….8 från min klass och 1 från den andra klassen dök upp…de andra sket liksom i det.
Det handlade om kommunikation den dagen och det var en bra lektion även om jag stod i valet och kvalet att gå dit…men jag gjorde det. Tycker alla lektioner är viktiga.
I torsdags ringde de från en förskola där jag sökt vikarietimmar hos och jag ska dit på måndag på intervju…så hoppas vi att jag får det….behöver nämligen ett jobb över sommaren först och främst men även när jag inte går i skolan och så….Nåja får se vad som händer, jag lär väl inte vara den enda som har sökt jobbet dit…
Får jag det så har jag inte så långt till jobbet….förskolan (som jag sökt till) ligger på andra sidan gatan där vi bor. Nära och bra…problemet är att det kommer bli en fet omväg för mig eftersom jag måste följa Max och Xander till fritids varje morgon de ska dit…de får inte gå dit själva längre…jag hoppas i alla fall att när de börjar cykla igen att de kan cykla själva. Ja vi får se…först ska jag få jobbet.

Men nu ska jag gå och lägga mig…blir ingen sovmorgon här imorgon inte.

På återseende ciao/Louise :Zzzzzz:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)