Mar 122014
 

Tänkte inte skriva om så mycket ikväll….ska faktiskt snart gå och lägga mig.
Denna kvällen somnade Izabella ganska snabbt och det var ganska ovanligt men jag antar att hon varit ute mycket på dagis idag så hon var helt slut.
När vi kom och hämtade jag och killarna cyklade hon på en taxicykel(ni vet dem som man kan sitta på där bak) och körde en av sina dagiskompisar :-D.
BERG trehjuling Taxi
Lånad av http://www.lekute.se/skolor/

Jag blev ganska paff att hon faktiskt kan cykla för det kunde hon minsann inte förra året, men hon är så duktig den lilla damen.
Vi får höra en massa beröm av personalen från förskolan och man suger i sig som förälder, men våra barn är duktiga alla tre.
Hade ett foto av det men den hade jag tydligen inte lagt över från mobilen.

I helgen var vi hos mina föräldrar, hjälpte min pappa lite och så hade jag fullt upp med andra saker hos dem….
Vi tittade på finalen av melodifestivalen och Xander hoppades att Sanna Nielsen skulle vinna och ja det gjorde hon också efter en rysare.
Tyckte även Yohios låt var väldigt bra och Svennings låt ”Bröder” men resten av låtarna, jo Zias låt var med bra medan man funderade på Anton Ewald om det kliade så extremt i skrevet på honom….nåja fanns vissa bra låtar och andra var sämre.
soffa
I melodisoffan, min arm kom med…
fåtölj
Min dotter snodde morfars fåtölj
ben
Har ingen aning vad hon gör haha….

Imorgon ska jag träffa min VFU lärare och en kvinna till angående min VFU…gillar faktiskt inte tanken och jag hoppas att de säger att jag inte behöver göra om hela utan bara fyra dagar och inte hela månaden. Är de så jäkla dumma som lägger VFU´n i februarimånad får de väl vara beredda på att folk blir sjuka, speciellt om man aldrig varit på dagis eller har barn som tar hem en massa baciller. Gah jag blir galen…så wish me luck imorgon.
Blev inte mycket skrivande av referat idag, får fixa det imorgon..ska ha med det till lektionen på fredag.

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng.

På återseende imorgon ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.