Feb 072014
 

Jag är så himla trött denna fredagskvällen och har faktiskt planer på att snart gå och lägga mig.
Är ju ute på VFU och imorgon kväll har jag en hel del att göra, måste reflektera och skriva i loggboken om veckan, egentligen borde jag ha skrivit om vad som händer dagligen men det hade jag inte någon lust med, vi skriver en summering av veckan och mina tankar om VFU:n.
Jag trivs faktiskt där jag är nu men jag vill fortfarande ha en plats på en förskola där jag bor så jag har nära till barnen ifall det nu skulle hända något….
Men vi får se hur det går dessa dagar som är kvar, denna veckan har faktiskt bara sprungit fram ganska snabbt och de resterande veckorna kommer gå jättesnabbt, kommer inte att hinna med ens.
Men så gosigt är det, får ta hand om småttingarna mest och det är så mysigt.
Idag hade vi vattenlek utomhus och det tyckte de minsta barnen om.
Jag tycker att denna veckan har gått bra (det hoppas jag att min handledare också tycker).
Pratar och bemöter föräldrar eftersom jag blivit i princip förbjuden på en annan förskola som jag jobbade på en gång att ha kontakt med föräldrar så tog jag ett steg bakåt och det måste jag träna på.
Nästa vecka kommer i alla fall min VFUlärare ut och hon kommer vara med i en timme i barngruppen och bedömma mig och sen ska vi prata tillsammans om hur det går. jag hoppas bara att jag blir godkänd på praktiken.
Nu andra och resten av veckan när jag har kommit in i det ska jag ge järnet  (6).
Ska knuffa bort min rädsla och jag ska vara framåt att våga ta för mig…är så trött på att vara den blyga lilla tjejen så….
Nu jäklar….

Fick reda på att pararbetet som vi gjorde om leken att vi antagligen kommer att få VG så nu ska jag pilla och göra klart min intervju så den kommer iväg till min lärare innan helgen är slut, Ska reflektera det jag skrivit i intervjun så man får godkänt någon gång.
Jag har även funderingar på att byta utbildning, till medicinsk sekreterare, jag kommer att korta ner min utbildning med ett halvår och det skulle vara trevligare att gå ut på sommaren, men att kunna jobba med ett yrke som man skulle känna sig mer bekväm i….jag ska i alla fall ansöka…kommer jag in så fine om inte ja då kommer jag fortsätta min utbildning som förskollärare.
Att komma in på medicinsk sekreterarutbildningen är ganska svårt men ett försök till är värt det.
Ja vi får se vad som händer, jag älskar att jobba med barn men jag vill inte ångra mig sen att jag utbildat mig till något som jag kanske inte vill jobba med i resten av mitt liv.
Nåväl får se….

På återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.