Jan 292014
 

Jag har precis pillat ihop en version av min reflektion/slutsats av vårt paper som vi ska avsluta imorgon efter vi haft examination. Har den på morgonen så jag ska träffa basgruppen innan imorgon och så ska vi gå igenom våra texter som vi ska redovisa om.
Handlar om diskriminering i förskolan.

Idag har jag haft mensvärk från helvete och jag har det fortfarande, men så är det med de pillerna som jag tar man kan blöda var annan vecka och det är så förbannat jobbigt men se efter ett tag när man har vant kroppen så får man ingen mensvärk alls och det är så himla skönt, men det tar ett tag dock.

Har snöat idag också en hel del och mer kommer det att komma imorgon och på fredag också och jag är helt enkelt inte speciellt sugen på mer snö…..nu vill jag ha vår och sommar istället :-D.
Det är 2 månader kvar tills vi går över till sommartid. Men först ska jag gå ut på praktik och klara den.
Imorgon är det dags för utvecklingssamtal på killarnas skola.

Nu ska jag spela lite pet rescue och sen sova.
pet
Lånad från Google.

På återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.