Jan 172014
 

Gahhh vilket skit :-(.
Fredag idag och det betydde en sak….få tillbaka texten av intervjun.
Jag var väldigt nöjd med den men det var där emot inte min lärare…hade missat lite grann och nu ska jag omtenta hela texten…jag tror jag dör :-(.
Nåja det är antagligen något jag får sätta mig och göra i helgen, typ imorgon kväll och skriva klart det på söndag men för tusan.
Så jäkla surt känns det.
plugghasten_img_126575122
(Lånad från Google)

Dessutom ska man städa också har en hel del tvätt att ta hand om som ska läggas in i skåp och lådor och så måste jag åka och handla. Så mycket att göra men så lite tid.

Idag har det snöat en hel del och det var INTE roligt att hämta barnen….men det gick ändå ganska smärtsamt att komma hem, inte en massa jag ska bara och så från Izabella men jag antar att hon bara ville komma hem då  snön vräkte ner när vi var på väg hem från dagis.
Jag börjar så längta till sommaren nu och våren för helt ärligt så är vintermånaderna så himla långa och mörka….sen är vi ute på praktik hela februari eller ja till den 27 februari har VFU lärardag på fredagen och då får väl lillgumman följa med mig till skolan eftersom hon ska vara ledig den dagen för dagis är stängt.
Bella hoppar
Bild från i somras…åhh vad jag längtar men jag tror att jag kommer jobba hela sommaren fram tills skolan börjar igen i september.
Men vad gör det vikarierar jag på förskolor är jag ute hela dagen i princip men vi får se.
Måste först få ett sommarjobb, lättare sagt än gjort.

På återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.