Jan 06

Hemma

Äntligen så är han hemma igen.
Tur att jag som aldrig brukar öppna fönstret i sovrummet gjorde det igår när jag skulle lägga mig, allt för att Tigris skulle höras om han var ute.
Jag hade precis släkt lampan och så hör jag att någon jamar på gården så uppgivet och jag visste direkt att det var kissen.
Tog mina nycklar och sprang ner till porten och lockade på honom, tog inte lång tid innan han kom fram till mig och jag bar upp honom.
Har aldrig sett honom så lycklig att komma upp igen.
Katten är hemma och jag är jätteglad över det trots att han kan vara mycket störig hela tiden men inget går upp emot att han kommer och lägger sig i sängen på nätterna och sover där, och när han störar sig och trängs vid datorn så är det så gosigt men irriterande.

På återseende ciao/Louise

Kommentera

Your email address will not be published.