Jan 022014
 

Många som läser min blogg vet att vi har ganska mycket bränder här  i området.
Denna gången var det inte en bil som de hade satt fyr på och efter en relativt lugn nyårsnatt och så utan brinnande bilar så var det tid igen för en brand….de satte fyr på gallret till områdespizzerian.
Det är nog andra gången det brinner i den pizzerian och någon verkar ha stora problem med bilar och byggnader där vi bor.
Nåja ingen mer pizza från vår pizzeria här i området på ett tag.
Men man höjer inte på ögonbrynen längre för det känns som vardagsmat för de boende här nu och jag har andra saker än att bry mig om det så om något kommer hända nästa gång kommer jag titta och sen fortsätta med mitt liv.

Annars då så tuffar dagarna på hos oss här, sambon har jobbat idag och de stora gick över till farmor och gick med henne på banken sen åt de på Burger King.
Jag har tvättat och vikt tvätt och lagt in i lådor och garderober.
Izabella har kollat på tv och fjantat runt här och var sååå trött nu på kvällen så det gick snabbt att få henne att somna.
Innan jullovet slutade hon med välling under dagarna då det blev för dyrt och då åt hon mycket mer till middag än innan…tänk vad lite pulver och vatten kan göra.
Idag har hon ätit korv till mellanmål och bulle till frukost.
Hon får bara välling på kvällen och någon gång under natten, vilket hon inte behöver.
Bara längtar tills hon börjar sova hela natten.

Nyårslöfte då….
Jag har egentligen bara ett och det är att träna och gå ner i vikt och ja det kommer jag att göra.
Något jag också måste börja jobba på är att få bort min blyghet då jag avskyr att prata i stora grupper.
Tycker det är asjobbigt…men i och med att jag har varit så isolerad och har förlorat många av mina vänner så har jag ingen aning om hur man är social, hur man ska bli intressant och att folk ska lyssna på vad man pratar om.
Allt jag kan prata om är barn….visst är de goa och så de s,å liven men det är så tråkigt att alltid ”å vet du vad…gjorde” och ”mina barn….”så fort man träffar skolkompisarna.
Många har barn andra inte….och jag är intresserad av det övernaturliga men de jag känner eller de jag umgås med tror inte på det vad jag uppfattade det som, men å andra sidan så gör inte min sambo det heller.
Jag har tidigare skrivit om det…tror man på det övernaturliga så är man bara knäpp…men då säger jag bara då får jag vara knäpp för det är det som jag tror på.
Jag tror på det övernaturliga lika mycket som folk tror på Gud och jag tror att vi alla har en ängel som ser efter oss och hjälper oss i olika situationer..det är det jag tror på…

Mina änglar
Mina änglar, hon i mitten köpte jag på TGR, den ljusstaken(eller vad det är) köpte jag i en butik som hade halva priset i stan för ett år sedan och hon som sitter på knäna  köpte jag innan jul på Mandala här i Malmö.
Jag har fler änglar som jag inte fotat men som jag ska ta foto på alla mina änglar..får snart fixa ett altare till dem hehe.

Oj lite off topic här men jag bara babblar på.
Men något jag saknar är riktiga vänner….ni vet vänner som de är i Sex and the city serien/filmerna.
Någon man kan prata med allt om, någon som hellre umgås med sin vän än hela tiden med sin pojkvän/man/familj som man kan messa när som helst.
Någon som har barn i mina barns ålder.
Om en sådan människa i Skåne finns så vill jag gärna veta och hur man hittar dessa människor för de växer minsann inte på träd.
Ibland kan det vara farligt att lita på någon för denna personen kan hugga en i ryggen utan förvarning i stil med skitsnack.
Sådana vänner orkar jag inte med.

Nu ska jag sluta babbla som jag alltid gör….blir kanske en tidig kväll idag…ska väl lägga mig om sådär 30 minuter eller något.
Ny dag imorgon och här ska fortsättas att plockas och tvättas och ha sig, och rensas och jag vet inte vad,
På lördag är vi barnfria och så ska jag åka upp till Emporia, eller till Mobilia och köpa present till lillnästkusinen som fyller 1 år på måndag, men vi ska dit på söndag.
Känner att jag har så satans mycket att göra denna månaden.
Den 20 januari ska Xander till ögonläkaren och därefter får han följa med mig till skolan då vi ska ha introduktion för nästa kurs.
Inte lönt att lämna honom till skolan då jag inte vet hur lång tid det tar hos ögonläkaren….men det får vi se när den tiden kommer.
årets fångst
Detta är årets (lite av det i alla fall) julklappar som barnen fick.
Från min sida av släkten och sambons föräldrar.
Tycker ni inte att dagens barn får väldigt mycket i julklapp nu för tiden?
Fick verkligen jag så mycket när jag var liten?

Nåja nu får ni ha det bra och på återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.