Jan 012014
 

Har haft en relativt lugn dag idag.
Blev en ganska lång sovmorgon för oss så skönt det var.
Klockan 12.00 hade vi tid till tvättstugan för sambon skull tvätta sina jobbkläder då han börjar att jobba imorgon.
Passade även på att tvätta våra lakan och några handdukar.
Lakanen blev klara och torra men det hann inte våra handdukar så jag fick slänga dem i tumlaren här uppe….och imorgon kommer det roliga vika all tvätt.
Barnen har härjat, bråkat och gnällt halva dagen men har även lekt fint.
Izabella fick ju en docka i julklapp och den använd flitigt och hon leker och har sig.
Kör den i vagnen och matar den.
Max är även med i leken men också Xander som leker buss eller tåg chaufför.
Är så himla roligt att lyssna på dem.
Barnen är lediga i drygt en vecka till,Izabella börjar den 7 januari på dagis och killarna på onsdagen och jag också eftersom jag ska fixa med min text till pararbetet då jag och min kompis ska träffas i skolan och skriva och diskutera om vår text.
Handlar om barns lek.

Jag hoppas detta året blir bättre än förra med mycket mer roliga saker som händer.
Ska i alla fall fortsätta m,ed min viktnedgång, har blivit lite si och så med det under julen.
Blir att träna 3 gånger i vecka när jag väl hinner och när jag promenerar så hoppas jag att jag vill fortsätta gå ner.
Innan sommaren ska jag väga i alla fall runt 70 kg och det är ett mål jag strävar emot…skulle bli nöjd om jag hade vägt lite under också….men ja vi får se vad som händer…nu mår jag i alla fall inte så jättebra med de kilona jag har.

våg
(Bild lånad från Google)

Hoppas också att jag får ett extrajobb typ vikarietimmar när det behövs, önskar bara att vikariebanken för förskola ville öppna i alla stadsdelar då de behöver vikarier hela tiden och de har inte så det räcker.
Jag vill ju jobba i vikariebanken här i Hyllie.
Syrran jobbar där inom och jag bor ju här så….
Kanske hade det varit en bra idé att öppna alla banker även inom vården då de tydligen går på knäna.
Jag har i alla fall anmält mig till innerstaden vård och omsorg i deras vikariebank, om jag får kallelse för intervju vet jag inte annars hoppas jag på andra ställen som typ i butik.

Nu ska jag sluta babbla och snart bädda sängen för att kunna gå och lägga mig, bara för att vi inte ska börja skola eller något annat imorgon så är det saker och ting som ska göras här hemma…typ vika tvätt och plocka undan samt dammsugas och moppas helst.

julgran
Slänger in en bild på barnen framför julgranen, den ska ut antingen i helgen eller någon gång nästa vecka.

Med detta så säger jag godnatt och på återseende ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.