Dec 252013
 

Julen är officiellt över för vår del för detta året.
Nöjda ungar och vuxna denna gången också.
Imorgon ska vi packa upp allt vi har fått hem både barnens och våra klappar som vi fått och gå igenom det.
Fick själv 3 änglar av sambon och ett halsband med en fyrklöver…bilder kommer på alla mina änglar imorgon  :Angel:.

Nu väntar vi på att nyåret ska komma så att man kan lämna detta skruttiga året bakom sig med en hel del trista saker, men även bra saker har hänt detta året.
Jag hoppas att nästa år blir bättre i alla fall för min sambo och att jag ska orka med skolan och alla prövningar som jag får där igenom.
Jag ser verkligen inte fram emot VFU:n då jag har 5 åringar och jag hoppas att jag kan få byta avdelning till småbarnsavdelningen istället.
Har absolut inget emot att jobba med den åldersklassen då de har mycket tankar och funderingar och kan säga roliga saker och kloka saker, men jag tycker att jobba med barn mellan 1-2 år är väldigt roligt då man ser deras utveckling hela tiden.
Nåväl får väl se vad som händer, är ju 1 månad kvar tills vi ska ut på VFU så jag ska ta kontakt med min VFU lärare och höra nu när skolan börjar igen. Ska maila henne imorgon och hoppas på tur :-).

Nu i dagarna imorgon kväll när kidsen lagt sig ska jag gå igenom de filmerna som min kompis och jag filmade när Izabella och hennes dotter lekte tillsammans på Emporia och där efter ska jag leta fram om lite om leken i de böcker som jag har hemma.
Imorgon väntas också lite städning här och så kommer alla julklappar från farmor och farfar hit.
Ännu mer lego och ännu mer leksaker…det är dags att åter igen gå igenom deras äldsta leksaker
Men den tiden den sorgen…inget projekt jag tänker gå igenom inom snar framtid.

Men nu gott folk ska jag göra annat än att skriva en massa svammel.

På återseende imorgon. Ciao /Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.