Dec 152013
 

”När tredje ljuset brinner 
vi juleklappar syr 
och vi bakar  kakor och har ett fasligt styr”
advent
Lånad från Google

Idag är det tredje advent och även min mormors födelsedag, idag skulle hon ha fyllt 96 år om inte morfar hade kallat hem henne för 8 år sedan.
Hon var världens bästa och hon är så saknad, men jag vet att just idag så firar hon sin födelsedag tillsammans med min morfar.
De dansar loss där uppe bland molnen.
Du är saknad älskade mormor.

Var ute en sväng på Media markt på eftermiddagen idag, egentligen skulle vi köpa en present på Hamleys på Emporia men det blev inte så eftersom kön var typ 300 meter lång eller något denna dagen, alla var typ där och köpte julklappar så vi tog bussen till Svågertorp istället.
Skulle byta ut hörlurar till mobilen och mina hörlurar till min mobil börjar så smått lägga av, det är glapp i dem, så störigt och de som sambon köpt höll med på att lägga av och jag skulle ta hans nya hörlurar så de blev bytta, Xander som skulle på kalas köpte en film till grabben som han skulle på kalas till, blev Monsters University.
Den såg vi i somras men den var så där.

Izabella somnade på vägen hem och vi fick stå i 30 minuter och vänta på bussen vi tre, det var inte skoj, men tur att bussen hem kom direkt efter att vi hoppat av på Hyllie.

Och nu är snart denna söndagen över och det är dags att påbörja sista veckan för denna terminen men okej jag har ett pararbete att utföra med min kompis, ska träffas på Emporia imorgon med våra barn och fixa en lekdejt för dem….sen får man se om hur många situationer vi får.
Sen ska intervjun fixas och skickas på fredag så en hel del har man att göra denna veckan och Max och Xander samt Izabella går sista dagen i skolan och på dagis på torsdag, på fredag tar de jullov då jag ändå kommer vara hemma.

Men nu börjar klockan ticka iväg för mig.

Vi höres väl imorgon, ska se hur mycket jag hinner lägga in från förra helgen, bilderna från min och Xanders födelsedagar blev inte bra, men jag har några bilder från vår pysseldag hos mina föräldrar.

På återseende ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.