Okt 032013
 

Idag var det sista dagen på introveckan på VFU:n och jag kan ju lugnt säga att jag har totalt ändrat min inställning av att jobba med 5 åringar för jag hamnade på en övermysig förskola i en jättemysig barngrupp som accepterade mig direkt.
Jag bad min handledare att hon skulle ge mig feedback nästa gång vi är ute och hon sa det att hon vet precis hur hon känner för hon blev klar för 5 år sedan.
Hon ska ge mig feedback och berätta vad jag kan göra bättre om det behövs nästa år.
Innan har jag haft fördomar mot att jobba med 5åringar för jag har bara fått dålig erfarenhet av det när jag hoppade runt på olika förskolor i Fosie.
Men det är upp till personalen och det hänger en hel del på föräldrarna hur barnen blir som individer.
Jag tycker om att jobba med små barn och följa deras utveckling 
men ett barn i femårs åldern deras tankar och funderingar är bara så himla spännande.
Femåringar är så kloka.
Kanske när jag är klar så vill jag jobba med blandade barngrupper från 1-5 år.
Dessutom har jag funderat lite på att studera montessoripedagogiken, jag tycker att den verkar vara väldigt intressant och jag såg att de hade den på Malmö högskola så jag ska se om jag kan söka det nästa vår…..

Annars så ska man till skolan imorgon på VFUmöte, vi ska snacka om vår vecka hur vi upplevde den och sen ville min vfulärare träffa mig,vet inte varför.
Hoppas hon inte ska gnälla för det var bara första veckan jag var ute och det var en introvecka där jag skulle där jag enbart skulle lära känna barnen och verksamheten…dessutom tyckerjag själv att jag tagit en massa initiativ och så som man ju ska göra…tagit för mig lite men inte alls överdrivet så vi får se vad hon har att säga.

Men nu ska jag snart gå och lägga mig,
Det har varit en tuff vecka och så går det knappt att sitta vid datorn då Tigris, vår katt ligger exakt bredvid mig på musmattan och sover.
Väldigt störig katt.

På återseende and as always thanks for reading./Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.