Sep 192013
 

RÄTTELSE:Det är 3 veckor med vlcd och 9 veckor med lcd.Varken mer eller mindre.

För 1 vecka ungefär så fick jag ett samtal från Itrim då jag hade anmält mitt intresse att börja där.
I fredags gick jag dit för att få information om vad de kunde hjälpa mig med och ge mig råd om hur jag ska få bort min gravidmage som jag har kvar nu snart tre år efter Izabella kommit.
Hur många kilo jag måste gå ner…de hade tänkt sig 25 kilo så jag väger 71 kg men jag vill ner lite till i alla fall till 65 kg men det kommer jag kanske att göra gäller bara att hålla det sen och det hoppas jag att jag kommer att göra.
DSCN3076

Igår var jag på hälsokontroll och jag blev chockad över vad jag hörde.
Jag kommer att påbörja(har redan gjort det) en LVCDkost i 12 veckor, jag kommer bara att leva på flytande föda och vatten under den perioden 4 gånger om dagen samt vatten.(Har läst att andedräkten blir så äcklig av denna kosten).

2 kilo i veckan ska jag gå ner så det är ett mål som jag kommer att sätta varje vecka.
Idag är jag överviktig, om 12 veckor är jag nästan där.
Just nu funderar jag på vad i hela fridens namn har jag gett mig in på?
Kommer jag att klara detta? Har jag tillräckligt med motivation eller vad händer.
Hörde att de två första dagarna var skitjobbiga.
Men detta ska jag klara….för vill man vara fin får man lida pin.

Ikväll är det dags för konditionstest och information om kondition och i slutet av oktober ska jag på första gruppträffen eftersom jag slutar 17.00 då den första är slutar jag klockan 17.00 från skolan och då hinner jag ju inte.
Kommer i alla fall att börja träna 3 gånger i veckan och eftersom jag har väldigt flexibla tider på skolan än så länge så kommer jag kunna träna på morgonen och på eftermiddagen när jag slutar tidigt.
Ska göra i alla fall ett träningsschema.

Blir förhoppningsvis inlägg om detta varje vecka eller jag kommer förmodligen att nämna detta i mina inlägg om hur det går men vi får se.

CAM00116
Min frukost som bestod av gröt med kanel/äpple.Fy vad äckligt det var men vad ska jag göra.
Jag vill kunna komma i storlek 40 i byxor och inte nästan 50 som jag har idag…skulle vara nöjd om jag kommit i storlek 38 om ett par veckor men det kan jag nog bara drömma om haha.
Jag vill och jag ska klara detta, att kunna komma i en tröja som har storlek medium vill jag kunna komma in i.
Om ca 1 timme ska jag avnjuta en kycklingsoppa yammi.
Dessutom ska jag börja gå 6000 steg…per dag.

Vad har jag gett mig in i?
Wish me luck.

På återseende and as always thanks for reading

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.