Jul 112013
 

I lördag den 6 juli smällde det, då var det äntligen dags för bio, The lone ranger med Johnny Depp i huvudrollen som indianen Tonto.
Först gick vi dock och lämnade barnen hos farmor/farfar.
Därefter drog vi in till Gustav Adolfs torg och gick på Rose Garden och åt av deras buffé, så god mat och jag rullade nästan där ifrån(kinesisk buffé) haha 😀
Hade lite dötid innan filmen så vi promenerade lite runt i stan nära bion.
Filmen var i alla fall jättebra och jag kan rekommendera den.
Promenerade ner till Värnhem och sen tog vi bussen upp till Holma och skulle hämta barnen, men de var på väg hem och vi såg dem precis när de skulle på bussen så vi gick av vid den hållplatsen och promenerade med dem hem till Holma istället.
Blev en lång kväll för Bellisen som var jättetrött och somnade ganska snabbt när vi kom hem.

Idag har vi först varit ute på ett ärende och därefter gick vi till Ica och handlade, kom på den briljanta idéen att grilla på lekplatsen vi skulle till.
Köpte dock inte engångsgrill där då de var svindyra.
Blev i alla fall lite saker där.
Gick vidare upp till Lidl och köpte grill där och andra saker och sen gick vi till lekplatsen vid Xanders skola och barnen lekte och hade sig.
Blev en och annan korv sen gick vi hemåt.
CAM00052
Sambon grillar korv med bacon…

Barnen lekte en stund när vi kom hem, maten blev intagen kantarellsoppa och sen badade jag Izabella och så blev det sängen för henne.
Har varit en jättefin dag, lite blåsigt dock men med varma vindar.

Nu ska jag själv snart lägga mig.
Imorgon är det dagen med stort D, dags att få intagningsbeskedet och jag kan ju lugnt säga att jag är supernervös och jag hoppas att jag kommer in på högskolan.
Håll alla era tummar och tår…lovar att uppdatera när jag vet…..

Godnatt på er alla.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.