Jul 012013
 

….ja det tycker jag faktiskt att juli är.
Dels att Max är född då och när han kom till världen för snart 10 år sedan så var hans födelsedag en av de varmaste dagarna, minns att det var så svalt och skönt i förlossningssalen.
Sommaren börjar på allvar i mitten av juli och redan nästa vecka så ska det bli runt 23 grader varmt på dagarna.

På onsdag kommer grabbarna hem från mina föräldrar. Izabella frågar efter dem dagligen, tror hon saknar dem lite.
Men hon går runt här hemma och lallar, kollar på Disney junior och pratar och har sig.

Annars går väl livet vidare här hemma, har inte sökt några jobb idag då det knappt finns några just nu och det känns tråkigt.
Om 11 dagar kommer nästa antagningsbesked från högskolan så då får man väl se hur det blir om man kommer in eller inte.
Blir ju dock inte så himla mycket jobb nu under juli månad då de flesta är på semester och så.
Men jag söker som sagt.
I helgen sökte jag 7 jobb som barnskötare i Danmark…..men jag lär ju inte få något av dem så vad gör det men förr eller senare(så vidare jag inte kommer in på utbildningen) får jag väl ett jobb.
Man ska väl vara envis antar jag.

Ikväll var lilltjejen väldigt svår att söva….hon har även hoppat i fåtöljen och trillade naturligtvis ner oavsett HUR många gånger jag sagt till henne att INTE hoppa i fåtöljen…idag kanske hon lärde sig.
Hon är väldigt framåt och väldigt duktig, hon säger ifrån när hon ska på toaletten och då gör hon oftast alla sina behov samtidigt.
Men slänga blöjan….nej inte riktigt än men jag kan nästan garantera att hon är blöjfri när hon fyller tre år i alla fall på dagen…jag stressar inte henne.

Nåväl det har väl inte hänt så värst mycket annars här….så himla trist väder nu men man får väl hoppas att sommaren kommer tillbaka en tur innan skolorna börjar igen så man kan besöka mina föräldrar och stranden….men jag är inte så mycket för stranden faktiskt.
Bara Max födelsedag blir fin så är jag nöjd, sen får vi se var han ska ha sitt kalas om det blir något…förra året dök 1 person upp…EN, helt jäkla sjukt.
Blir väl att planera i tid denna gången och ge lapparna 3 veckor innan kalaset…nåja blir nog inte förrän i september det blir kalas, får se.

Nu hoppas jag bara på ett mirakel att Xander kommer in på Max skola för jag vill verkligen INTE  att han ska fortsätta på den skolan som han går på nu.
Kanske när han börjar på en annan skola kommer jag berätta vilket helvete vi har gått igenom på grund av den skolan.
Jag hoppas att NI mina kära men få läsare kommer hålla era tummar att han kommer in i andra klass på Max skola.
Ska eventuellt kontakta rektorn i veckan och kolla hur det ser ut….

Ha nu en fortsatt bra kväll och på återseende.

Ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Den riktiga sommarmånaden…”

  1. haha vi har också en massa skit men har ju rensat en del genom åren. Men mycket i källaren hade ju jag behövt gå igenom men vet inte om jag hinner det innan flytten. 🙂
    Kram och hoppas du får en bra vecka! 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.