Jun 232013
 

…. och en ny tar sin form om några timmar, en ny vecka där man söker efter jobb dagarna igenom och väntar på beskedet om man kommit in på sin utbildning eller inte.
Jag har även funderat söka jobb på Burger King…ja jag känner att jag måste ha ett jobb, hoppa in lite extra och jobba några veckor nu i sommar så man kommer igång lite och sen kanske helger och så vi får se om man ens kommer dit överhuvudtaget, men försöka duger ju.

Helgen har varit helt okej, barnen har varit ute det mesta av tiden.
Midsommar var vi bara hemma och jag trodde att jag skulle smälta iväg den dagen, jisses vad jag var varm och så kvavt var det.
Men det utlovade åskan svek oss vilket vi verkligen skulle behövt denna dagen.
Igår lördag blev vår flädersaft klar och det var dags att sila och slänga in i frysen, vet inte om det blir en hink till då de redan börjar blomma över här i Malmö.
Men vi har väl drygt 12 liter så det borde räcka till nästa år.

Nåväl nu ska jag väl snart gå och lägga mig så jag kan påbörja dagen imorgon att söka jobb och sen ta itu med alla sysslor här igen som vanligt.
Ska upp och fixa busskort med…om nu p huset där på Hyllie har öppet fortfarande annars vet jag inte vad jag gör….har dock ett busskort här någonstans med lite över 50 kr liggandes så man skulle kunna ta sig ner till stan och köpa ett, men var vet jag inte vilket stör mig.

Nåväl nu är jag snart klar för sängen.

På återseende imorgon.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.